Steenstrips natuursteen - Voor en nadelen

Natuursteenstrips zijn een natuurproduct en worden gehouwen uit steen. Ze worden anders dan de keramische stenen niet gebakken. Deze natuur steen strippen zijn prachtig en hebben hun voordelen maar ook hun nadelen. Zo zijn steenstrips van natuursteen poreus en gevoeliger voor vocht en vuil dan keramiek. Steenstrips van natuursteen zijn vaak broos en gevoelig voor zuren. Door het poreuze oppervlak hecht vuil zich gemakkelijker en kan vocht eerder doordringen in de stenen.



Steenstrips van natuursteen


Natuur steenstrips
Natuursteen steenstrips
Natuurstenen steenstrips zijn erg populair tegenwoordig en steeds meer mensen ontdekken de vele voordelen van steenstrips. De echte natuursteen steenstrips hebben veel reliëf. Steenstrips zijn te vinden in verschillende kleuren en maten, maar ook allerlei soorten steen. Als je een muur met steenstrips wilt bekleden kun je het zo goedkoop of duur maken als je wilt.


Steenstrips een goedkope oplossing voor een duurzaam resultaat

De meest gebruikte steenstrips zijn de baksteenimitaties. Omdat deze ongelooflijk sterk zijn, kunnen zij ook buiten gebruikt worden voor onder andere gevels en schoorstenen. Daarnaast zijn er ook steenstrips beschikbaar in natuursteen, die de meest uiteenlopende fantasieën belichamen. De beste decoratieve steenstrips gebruiken steeds natuurlijke kleurstoffen, omdat deze een zo natuurlijk mogelijke uitstraling geven.





Waarom een klusjesman van schilder en klusbedrijf Karweiklus?


- Snelle service
- Scherpe prijs
- Kwaliteitswerk
- Kortingen op grote projecten
- Duidelijke afspraken
- Garantie op ons werk
- Gratis offerte
 

Bel klusbedrijf Karweiklus vandaag nog voor advies of voor een gratis prijsopgave:

06 48 22 87 49


Stuur een email naar info@karweiklus.nl

KVK : 61659495
BTW : NL195698186B01
IBAN : NL36ABNA0517743523