De meeste informatie over steenstrips

⭐ Steenstrips plaatsen - Praxis klusadvies


Voor het plaatsen van steenstrips moet voor ieder type ondergrond moet een specifieke lijm toegepast worden.

Stappenplan voor het plaatsen van steenstrips:



Stap 1-Je wilt natuurlijk dat de lijm én de steenstrips goed gaan hechten. Daarom is het van belang om je wandje eerst goed voor te strijken met een goed voorstrijkmiddel met een blokkwast. Laat het goed drogen en wanneer nodig nog een tweede keer.

Stap 2-Zoals al vaak genoeg gezegd is tijdens Eigen Huis & Tuin: meten is weten! Meet daarom van tevoren even goed uit hoe groot je wand precies is en hoeveel strips je daarvoor denkt nodig te hebben. Het is heel waarschijnlijk dat je een steenzaag nodig gaat hebben, dus je kunt maar beter vast weten hoe je uit gaat komen met je tegels. Zo is het ook makkelijker om te bepalen waar je eerste strip moet komen.


Stap 3-Nu is het een kwestie van inlijmen! Breng de lijm op twee of drie plekken op de steenstrip aan met behulp van een getande lijmkam. Het is het handigst om te beginnen vanaf een steunpunt, zoals de vloer of in Thomas geval: een bureau. Zo wordt de eerste rij steenstrips goed ondersteund. Voor het inlijmen van de steenstrips heb je pastalijm en een lijmkam nodig. Smeer de lijm op de muur en duw de strip tegen de muur tot je merkt dat er lijm tussen de steentjes en aan de zijkant van de strips komt. Haal de lijm aan de zijkanten wel snel weg. Kies zelf in welk verband je de steenstrips wilt plaatsen. Thomas koos voor een halfsteensverband, maar je kunt natuurlijk ook gaan voor een wildverband.

Tip!
 Pastalijm gebruik je bij een ondergrond die vocht opneemt. Is dit niet het geval, zoals bij beton, dan gebruik je een poederlijm.

Stap 4-In principe moeten tegels altijd worden gevoegd om ze waterdicht te krijgen. Omdat deze steenstrips mooier zijn zonder voeg en omdat de ruimte niet vochtig is, is voegsel hier eigenlijk niet nodig! Je kunt dus snel doorgaan met het leggen van de steenstrips-puzzel tot je wand er piekfijn uitziet!




⭐ De steenstrips van Praxis zijn alleen geschikt om binnen te gebruiken




Gevelrenovatie met steenstrips


Wanneer de gevel van je woning toe is aan een grondige renovatie, dan zijn er diverse mogelijkheden om deze klus aan te pakken.Voor het plaatsen van steenstrips op een bestaande gevel worden verschillende methodes toegepast. Een van die methodes is gevelrenovatie met steenstrips. Steenstrips laten zich makkelijk plaatsen en kunnen direct op de gevel, of op isolatiepanelen worden aangebracht. Er zijn echter nog meer redenen om voor steenstrips te kiezen.


Expert in gevelrenovatie & na-isolatie van oude gevels.

⭐ Gevelrenovatie-info.nl


Bekijk onderstaand ons assortiment natuursteen steenstrips en bestel uw tegels direct online. 

⭐ Steenstrips online bestellen - TEGELinfo



Natuursteen Strips, Steenstrips, Stone Panels


Een muur van steenstrips is één van de nieuwste trends op interieurgebied. Ze zijn gemakkelijk te verwerken, exclusief en creatief, uniek en sfeervol. De strips geven de illusie van bijvoorbeeld een oude gemetselde gevel of een strakke moderne gevel is ook mogelijk. De steenstrips bestaan uit dikke schijven van originele gevelstenen en zijn ongeveer twee centimeter dik.


Steenstrips komen in verschillende kleuren en maten. Je kunt verschillende kleuren steenstrips met elkaar combineren om zo een unieke ruimte te creëren.


Steenstips zijn uitermate geschikt voor het afwerken van isolatieplaten en renoveren van woningen en gebouwen. 
Bij plaatsing op uw buitengevel heeft de geringe dikte van de steenstrip het voordeel dat ramen en deuren hun normale detaillering kunnen behouden.


Door de buitengevel eerst te voorzien van isolatiemateriaal en vervolgens te beplakken met steenstrips, ontstaat een goede geïsoleerde én fraaie buitenmuur. Is een buitengevel toe aan renovatie? Ook dan zijn steenstrips geschikt. Steenstrips zijn bijzonder sterk én de look van een bakstenen muur wordt behouden.



Specialist in steenstrips en muurstrips en biedt een uitgebreid assortiment aan natuursteen steenstrips. Topkwaliteit steenstrips tegen betaalbare prijzen en eenvoudig online te bestellen.

Steenstrip-discounter.nl
⭐ Steenstrips! de goedkoopste steenstrips van Nederland!

Steenstrips van A kwaliteit nodig? De goedkoopste steenstrips van Nederland. De laagste prijs en vandaag bestellen is morgen in huis!


Decostrips.nl
⭐ http://www.decostrips.nl/