Isoleer uw woning met steenstrips

Isoleer uw woning met steenstrips
Isoleer uw woning met steenstrips
Een huis kun je goed isoleren met steenstrips, de steenstrips kunnen direkt op de gevel aangebracht worden. De steenstrips worden verzaagd van echte bakstenen en zijn dus op geen enkele manier van elkaar te onderscheiden. 


Steenstrips plaatsen

Het plaatsen van steenstrips voor de isolatie gebeurt door verlijming en kunnen zowel met een gewone voeg als zonder voeg geplaatst worden. Werk nauwkeurig want het verzagen kost veel tijd, zonder systeem werken kosten steenstrips bijna evenveel als complete bakstenen.


Plaats steenstrips om uw huis te isoleren


Het grootste voordeel is wel dat er geen extra fundering geplaatst hoeft te worden, wat bij gewone bakstenen wel het geval is. Dat is al een grote besparing van tijd en geld. Ook wordt er veel minder ruimte verloren en is het mogelijk bestaande ramen op een mooie manier af te werken met steenstrips. Dit is ook bijzonder gemakkelijk bij kleine renovaties of bijvoorbeeld nieuwbouw projecten waar de ramen al reeds geplaatst zijn.




Kwaliteit van isolatie en luchtdichtheid

Bij het renoveren van een woning wordt meer en meer aandacht besteed aan de kwaliteit van isolatie en luchtdichtheid. De beste methode bij een grondige renovatie is de woning compleet in te pakken in een isolatieschil langs de gehele buitenzijde zodat er geen koude bruggen meer mogelijk zijn. Om de isolatie af te schermen en je woning er weer als nieuw uit te laten zien kun je de isolatieplaten tenslotte bekleden met de steenstrips.


Welke methode het meest geschikt is zal afhangen van de constructie, persoonlijke voorkeuren en het budget.



Voordelen van steenstrips

  • Steenstrips zijn extreem hard doordat de steen gebakken wordt bij meer dan 1000 graden Celsius.
  • Geschikt voor bijna iedere ondergrond.
  • Steenstrips zijn bestand tegen vuil en schadelijke milieu invloeden.
  • Heel licht van gewicht.
  • Steenstrips isoleren goed en zijn dus energiebeparend.
  • Ze nemen weinig ruimte in waardoor de aanpassingskosten bijna niets zijn.
  • Steenstrips zijn goedkoop en makkelijk te plaatsen.



Bent u op zoek naar een goede klusjesman? Wij plaatsen o.a. steenstrips maar u kunt ons ook bellen voor een andere klus, Klusbedrijf Karweiklus heeft voor iedere klus een goede vakman. Bel  voor  gratis advies en een vrijblijvende offerte:


Klusbedrijf Karweiklus Amsterdam

06 48 22 87 49
of stuur een email met uw wensen naar: info@karweiklus.nl