Adressen goedkope steenstrips

Specialisten in goedkope steenstrips met een groot assortiment waar rechtstreeks uit voorraad wordt geleverd.
Hierdoor kunt u uit een goed en gevarieerd assortiment zeker een strip kiezen die bij uw interieur past. De steenstrips zijn verkrijgbaar in diverse soorten, materialen,maten en diktes. De mogelijkheden met steenstrips zijn onbeperkt, er zijn steenstrips voor zowel buiten als binnen en ze zijn goed voor het isoleren van uw muren. Het is ook mogelijk om steenstrips om uw open haard te plaatsen of uw badkamer.


Welke soort steenstrip past het beste bij uw interieur?




Steenstrip-discounter.nl

Natuursteenstrips.nl

Wdtegels.com

Stonecenter.nl

- Hornbach.nl

- Steenstripwinkel.nl


Steenstrips zijn zeer eenvoudig te plaatsen. De diverse steenstrips zijn verpakt in handige kartonnen dozen. Steenstrips houden hun oorspronkelijke kwaliteit voor meerdere jaren, met een minimum aan onderhoud. Er zijn vele soorten steenstrips op de markt.


Vele toepassingen met steenstrips

De diverse steensoorten hebben allemaal eigen kenmerken en eigenschappen. Gaat u voor een opvallend gevarieerd formaat of liever voor een moderne look of meer een traditionele uitstraling? De toepassingen van de steenstrips zijn erg divers. Woonkamer, badkamer, keuken, serre, toilet, tuinhuis, gevel, noem maar op. De meeste steenstrips zijn zowel binnen als buiten te gebruiken.



Specialisten in steenstrips


Aberson bv 

In de collectie van Aberson b.v. vindt u steenstrips in een groot scala aan kleuren, formaten, steenstripdikte, materiaal en levensduur.
Elk type heeft zijn voor- en nadelen. Laat u hierover voorlichten.

Er zijn drie soorten steenstrips die Aberson kan leveren:

• Gezaagde steenstrips van keramische- of betonstenen

• Fabrieksmatig geproduceerde steenstrips

• Fabrieksmatig geproduceerde steenstripsplijttegels


gouwe 1
8032 CA Zwolle
Tel: 088 - 455 36 00
info@aberson.nl



Steenstrip Shopper

De steenstrips van Steenstrip-shopper zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een blikvanger in huis, maar niet de hoofdprijs willen betalen. Het is nu heel gemakkelijk om een unieke sfeer in huis te creƫren zonder daarvoor diep in de buidel te moeten tasten. Omdat de siersteenstrips in een verscheidenheid aan uitvoeringen, kleuren en patronen te vinden zijn, zijn ze toepasbaar in vrijwel ieder interieur. Maar niet alleen in huis komen onze steenstrips goed tot hun recht. Ook in bedrijfspanden en horecagelegenheden wordt er vaak gekozen voor een muurbekledingen met (natuur)steenstrips. Het geeft een ruimtelijk en speels effect. De muurstrips verschillen in dikte en vorm, waardoor er een gevoel van diepte ontstaat. Kortom, een waardevolle toevoeging aan iedere ruimte.
Steenstrip-shopper.nl


Trendia


Trendia vloer & wand
Spinveld 60
4815 HT Breda
Tel: 076 5213860
info@trendia.nl


Informatie over het plaatsen van steenstrips