Natuursteen Steenstrips

Toepassingen van natuursteen


Natuursteen heeft diverse toepassingen in en rondom de woning. Een werkblad in de keuken of tablet in de badkamer voor de lavabo. Natuursteen, graniet of marmer zijn beschikbaar in diverse maten, kleuren en afwerkingen. Ben je overtuigd van de unieke eigenschappen en voordelen van natuursteen, dan kan je bij ons terecht voor alle natuursteen op maat. Een keukenblad uit blauwe hardsteen of een lavabo tablet uit graniet. 



Veelzijdige natuursteen in jouw keuken


Een keukenwerkblad in blauwe hardsteen waar je je kookplaat, spoelbak en zelfs stopcontacten kunt inbouwen. Opbouw, vlakbouw of onderbouw: de perfecte afwerking is mogelijk in elke keuken. Ook de zijkanten en het bovenoppervlak kunnen we naar wens afwerken. Een plint of rugwand in natuursteen? Graag een afgeronde zijkant? Voor iedere woning wat wils: een moderne keuken met een granieten werkblad of een meer landelijkestijl met een aanrecht in blauwe steen. De mogelijkheden zijn enorm veelzijdig.




Vele mogelijkheden met natuursteen


Natuursteen is een kwalitatief hoogwaardig materiaalen laat zich gemakkelijk combineren met andere materialen.

Natuursteen combineert een tijdloos en uniek uiterlijk met functionaliteit. Vanaf de Griekse bouwkunst tot aan de moderne architectuur en daarom veelvuldig toegepast. Natuursteen is leverbaar in talloze kleuren, afmetingen en oppervlakte afwerkingen. Bekende soorten als marmer, graniet, leisteen en kwartsiet kunnen helemaal naar uw wens worden afgewerkt door ons. Er is meer met natuursteen mogelijk dan menigeen denkt.