Steenstrips voor binnen en buiten

Er zijn diverse soorten steenstrips die alleen voor binnen gebruik geschikt zijn, bijvoorbeeld van gips of soorten leisteen. Andere soorten steenstrips zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. U kunt er zelfs voor kiezen om de steenstrips in een badkamer, keuken of bij een open haard te plaatsen. Ook de buitenmuur kan met steenstrips geïsoleerd worden.


Steenstrips ook voor buiten gebruik

Zowel de natuursteenstrips, maar ook baksteen strips en de kunststeen kunnen ook buiten worden toegepast. Er zijn vele varianten op de markt in verschillende kwaliteiten. Steenstrips worden buiten ook vaak gebruikt voor isolatie. Bijvoorbeeld Elastolith fabriceert een unieke steenstrip voor binnen- en buitentoepassingen.


De vele toepassingen van steenstrips

Een gevel bekleden, een tuinmuurtje een natuurlijk uiterlijk geven, een muren van een serre, een tuinhuisje opknappen, er zijn vele toepassingen mogelijk. De meeste natuursteenstrips zijn probleemloos buiten te gebruiken maar niet allemaal, er is een uitzondering en dat is de black leisteen. Deze zwarte steenstrips bevatten in geringe mate ijzeroxide, en die kan roestvorming geven in bijvoorbeeld een vochtige omgeving. Maar alle overige soorten zijn zeer geschikt om buiten te gebruiken. 


Behandel steenstrips met een onzichtbaar impregneermiddel

Wilt u geen enkel risico nemen dat vocht invloed zal hebben op uw steenstrips, behandel ze dan met een onzichtbaar impregneermiddel. Bijvoorbeeld Sealguard is een goed product. De muur van steenstrips wordt totaal waterafstotend gemaakt. Hiermee hebben vocht en vorst nooit meer enige invloed op de behandelde steenstrips.



Voorbeelden populaire steenstrips voor buiten:



Steenstrip Hareid grijs € 39,95 m2


 Steenstrip Hareid grijs

Steenstrip Hareid grijs

Productinformatie:


afmeting mat: 30 x 30 cm
kleur: grijs
materiaal: marmer getrommeld


prijs per vierkante meter € 39,95


5 jaar garantie

Bestellingen boven de € 200,- worden gratis geleverd


Bestellingen:

info@karweiklus.nl
06 48228749


Dit is natuursteen door en door gekleurd, dus er zijn geen hoekstukken nodig.


Prefab steenstrippanelen